Oefentherapie Cesar

Bel voor een afspraak: 073-6120725

U vindt het heel normaal dat uw lichaam – elke dag opnieuw- goed functioneert. Dat u natuurlijk kunt bewegen. Maar wat doet u als uw spieren of gewrichten het laten afweten? Als u pijn krijgt die telkens terugkomt, of zelfs niet meer overgaat? Dan wordt het tijd om eens kritisch naar uw houding en bewegingspatroon te kijken. Hoe staat u, hoe zit u achter uw computer, hoe tilt u uw kind op en de boodschappen? U weet dat het soms beter kan, maar hoe pakt u dat aan?

De oefentherapeut

De oefentherapeut kan u daarbij helpen. De oefentherapeut weet alles van botten en gewrichten en van de bewegingsmechanismen van uw lichaam. Samen met u kijkt de oefentherapeut wat voor u de beste houding en optimale manier van bewegen is.
Met behulp van oefeningen leert u anders en beter bewegen. Al na enkele behandelingen gaat u bewuster om met uw lichaam en heeft u geleerd uw dagelijkse activiteiten met minder belasting uit te voeren. Dat geldt voor klachten van voorbijgaande aard , zoals lage rugpijn, nekpijn of schouderklachten, maar ook voor klachten behorende bij een chronische aandoening, zoals reuma, arthrose of Bechterew. Juist dan is leren bewegen, met zo min mogelijk belasting van gewrichten en spieren, heel belangrijk.

Vergoeding oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U kunt hiervoor vragen naar onze fysio-en cesar therapeut Wendi Linke.
Voor meer informatie kijk op www.oefentherapeut.nl
Fysiotherapeut

Neem contact met ons op

Contact details

Adres

Vivaldistraat 8
5216 EL 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer

073 6120725


Openingstijden

Maandag 07:30 - 19:00
Dinsdag 07:30 - 19:00
Woensdag 07:30 - 18:00
Donderdag 07:30 - 20:00
Vrijdag 07:30 - 15:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten