Manuele therapie

Bel voor een afspraak: 073-6120725

Uitgangspunt voor deze methode is dat ieder mens een eigen bewegingsvoorkeur heeft en op een individuele manier beweegt. Klachten zoals rug-en nekklachten, discusproblemen ( hernia), schouder-en elleboogklachten( tennisarm) , hoofdpijnklachten, duizeligheid, etc. veroorzaken beperkingen in de beweeglijkheid van de gewrichten. Deze verstoorde bewegingsfuncties reageren goed op de zeer voorzichtige mobiliserende technieken van de manueel therapeut. Na onderzoek en individuele functie analyse wordt het totale bewegingsapparaat geoptimaliseerd. Door het bewegen in de gewrichten tracht de manueeltherapeut het lichaam weer optimaal te laten functioneren. Deze bewegingen worden uitgevoerd op een subtiele wijze over het hele lichaam. Er wordt bewust geen gebruik gemaakt van manipulaties.

In het algemeen is de manuele therapie geschikt voor klachten die, behalve met pijn, gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar; de houding en de functie van de gewrichten verbeteren en het bewegen verloopt gemakkelijker.
Voor jong en oud maar ook voor sporters en topsporters is het van het grootste belang dat hun bewegingsapparaat in de basis zonder functiestoornissen verloopt zodat (sport)blessures voorkomen worden.

Neem contact met ons op

Manuele therapie

Info over manuele therapie

Hier vindt u meer info over manuele therapie

Contact details

Adres

Vivaldistraat 8
5216 EL 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer

073 6120725


Openingstijden

Maandag 07:30 - 19:00
Dinsdag 07:30 - 19:00
Woensdag 07:30 - 18:00
Donderdag 07:30 - 20:00
Vrijdag 07:30 - 15:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten