Onze diensten

Bel voor een afspraak: 073-6120725

Manuele therapie

Manuele therapie vergroot de beweeglijkheid in de gewrichten door middel van milde mobilisatietechnieken en verlicht hierdoor pijnklachten tijdens het bewegen.

Kinder-manuele therapie

Behandeling van de hoge nekwervels bij baby’s en peuters geeft snelle en adequate hulp voor onder andere huilbaby’s en de vorming van een asymmetrische schedel.

(Sport) fysiotherapie

De (sport) fysiotherapeut geeft o.a. adviezen en oefentherapie voor een betere belastbaarheid van het lichaam tijdens de dagelijkse bezigheden , het revalideren na operaties, het werk en sportbeoefening.

Geriatrie fysiotherapie

Bij mensen die ouder worden, kan de beweeglijkheid van het lichaam afnemen, de geriatrie fysiotherapeut weet raad.

Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude geneeskunst, waarbij met naalden energiebanen worden aangeprikt en wordt toegepast bij fysieke of psychische klachten.

Oefentherapie Cesar

Door onze oefentherapeut Cesar Wendi Linke wordt u geleerd met zo min mogelijk energie uw houding te verbeteren en te handhaven.

FysioFit

Onder begeleiding van onze (sport)-fysiotherapeute en Cesar (houdings)-therapeute kunt u deelnemen aan verantwoord sporten.

ZwangerFit

Met de cursus ZwangerFit kunt u tijdens uw zwangerschap verantwoord sporten onder begeleiding van onze ZwangerFit docente en fysiotherapeute Elles Damen.

MamaFit

Met een MamaFit programma kunnen de gevolgen voor het lichaam, die ontstaan zijn tijdens de zwangerschap verholpen worden.

Dry Needling therapie

Bij Dry Needling therapie wordt met één naald kortdurend in een spier geprikt. Hiermee kunnen vele klachten verholpen worden.

Contact details

Adres

Vivaldistraat 8
5216 EL 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer

073 6120725


Openingstijden

Maandag 07:30 - 19:00
Dinsdag 07:30 - 19:00
Woensdag 07:30 - 18:00
Donderdag 07:30 - 20:00
Vrijdag 07:30 - 15:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contact